Koirapuistokyselyyn 123 vastausta

> > > SUURI KIITOS kaikille Sastamalan koirapuistokyselyyn vastanneille! Koko raportin julkistamiseen menee hetki, sillä syyslomien takia emme ole vielä päässeet keskustelemaan kaupungin edustajien kanssa.

Tavoitteena oli sata vastausta, joten olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. 123 vastaajaa on todella paljon – etenkin kun kysely oli melko laaja ja vaati paljon miettimistä.

Vastaajat olivat todella paneutuneet kysymyksiin, ja moni kirjoitti ajatuksistaan pitkästi vapaaseen tilaan. Saimme kehitystyöhön ja suunnitteluun paljon uusia ajatuksia ja ideoita. Uskon, että voisimme toteuttaa ison osan toiveista!

Kiitos myös kaikille niille, jotka varoittivat siitä, voiko Sastamala olla tarpeeksi suuri paikka maksulliselle koirapuistolle.

> > > MAKSULLISUUS sinänsä on saanut yllättävän suuren kannatuksen. Yli puolet on sitä mieltä, että haluaa maksaa turvallisuudesta ja siisteydestä.

Selkeästi  tuloksista nousee esille myös enemmän kuin yhden ”osaston” toive. Perinteisesti koira-aitauksia on jaettu pienille ja isoille koirille, mutta kyselyn vastauksissa oli monia luovia ideoita erilaiseen jakamiseen.

Palataan näihin kaikkiin tuloksiin yhteenvetoraportin merkeissä mahdollisimman pian, marraskuun aikana nyt joka tapauksessa.

Kiitos vielä kaikille vastaajille. Olen todella iloinen kannustavista terveisistä!

 

Kiikoisissa 28. lokakuuta 2018

Marita Salonen
mahdollinen koirapuistoyrittäjä
Happy Doggy Park

 

KUVA: Graafinen suunnittelija Pauliina Lindell toteutti kuvauksen unelmien koirapuistosta. (Pilkku-Tuotanto Oy)

Please follow and like us: