Kysely 30.9.2018 saakka | KOIRIEN SASTAMALA

Sastamalan kaupungille on tehty aloite koirapuistosta ensimmäisen kerran yhdeksän vuotta sitten. Lopulta kaupunki on päättänyt rakentaa koirapuiston. Keväällä 2018 syntyi ajatus, josko koirapuisto olisikin jotakin erilaista…

Happy Doggy Park on kiikoislainen yritys, jolle tämä kysely tehdään. Tarkoituksena on tutkia, olisiko Sastamalaan mahdollista rakentaa Suomen ensimmäinen todellinen koirapuisto. Isoissa kaupungeissakin on vain pelkkiä tylsiä aitauksia.

Jos meillä Sastamalassa olisikin oikea koirien tapahtumapuisto, jossa viihtyisivät kaikenlaiset ihmiset – koiran kanssa tai ilman koiraa! Vanhukset voisivat tulla istuskelemaan aidan ulkopuolelle, nuoret saisivat kesätöitä, kioskista voisi ostaa välipalaa ja virvokkeita… Mahdollisuuksia on paljon!

1. Missä asut?
2. Millainen suhde sinulla on koiriin?
3. Minkälaisia kokemuksia sinulla on koirapuistoista?
4. Millainen olisi hyvä koirapuisto?
5. Missä olisi paras paikka koirapuistolle?
6. Jos koirapuisto olisi maksullinen koiraihmisten tapahtumapuisto, se voisi tarjota erilaisia palveluita ja toimintaa puiston käyttäjille. Siellä voisi olla tapahtumia, koulutuksia, kioski/kahvila, temppurata yms. Tykkäätkö ajatuksesta?
7. Moni arvostaa turvallisuutta ja valvontaa. Olisiko hyvä idea, jos koirapuisto toimisi kuntosaliperiaatteella, kuten omalla avainkortilla?
8. Jos koirien kuntosali satsaisi turvallisuuteen (rekisteröidyt käyttäjät, valvontakamerat) ja palveluihin, olisitko valmis maksamaan sen käytöstä esimerkiksi kuukausimaksun?
9. Kuinka paljon olisit valmis maksamaan koiran "salikortista" kuukaudessa?
10. Minkälaisia palveluja haluaisit saada kuukausimaksua vastaan?

Vastauksia käytetään vain unelmien koirapuiston kehittämiseen.

Please follow and like us: